7 Şubat 2018 Çarşamba

Lenovo Vibe X2


lenovo vibe x2

Lenovo Vibe X2 Lenovo şirketinin son olarak piyasaya sürmüş olduğu telefon modelidir. Telefonda en dikkat çekici kısım bu güne kadar diğer modellerde görünmeyen dört katlı tasarımdır. Özellikle fiyatının da uygun olması orta segmentte tercih edilecek bir model olmasını sağlamıştır. Bu telefona sahip olmak isteyen kişilerin 900 TL gibi bir tutar ödemeleri yeterli olacaktır. Lenovo dev bilgisayar şirketi IBM markasının yan markası olduğundan dolayı kalite konusunda da kendini ispat etmiş bir markadır. Bu sayede tüketicilerin markaya karşı ön yargılı bakmaları anlamsız olmuştur. Bunun yanı sıra markanın müşterilerine özellikle garanti konusunda destekçi olması Lenovo markasını bilinen ve tercih edilen bir marka haline getirmiştir. Eğer sizler de sorunsuz bir bilgisayar ya da cep telefonu almak istiyorsanız bu markayı tercih edebilirsiniz.

Lenovo Vibe X2 Özellikleri

Lenovo Vibe X2 13 mp boyutundaki arka kamerasıyla dikkat çeker. Buna ek olarak ön kamerada kullanılan 8 mp boyutundaki kamera, aynı zamanda yüz tanıma teknolojisine sahiptir. Yüz tanıma teknolojisi sayesinde telefonunuzdaki bilgileri herkesten gizleyebilirsiniz. Diğer kod sistemlerine benzer bir sistemi olmadığından bu güvenlik duvarını aşmak imkânsız hale gelmiştir. Telefonda ek olarak 2 gb ram kullanılmıştır. 2 gb boyutundaki ram sayesinde klasik Android telefonlarda oluşan donma ve kasmanın önüne geçilmiştir. Bunun yanı sıra en büyük boyutlu oyunlar da sorunsuz bir şekilde oynanmaktadır. Bunda 2 gb boyutunda olan ram kapasitesinin de çok büyük etkisi vardır. Genel olarak Android telefonların oyun konusunda sorun çıkarttıkları ele alınırsa bu telefon onlara göre kıyaslanamaz derecede iyidir.

lenovo vibe x2 özellikleri

Lenovo Vibe X2 Kozmetik

Lenovo Vibe X2 kırmızı, turuncu ve beyaz modelleriyle piyasaya sürülmüştür. En çok tercih edilen modeli beyaz modeldir. Kırmızı olan modeli satın almak isteyen kişilerin telefon ücretine ek olarak yaklaşık 300 lira daha fazla ödemeleri gerekir. Turuncu model ise Türkiye’de fazla tutulmamış ve buna paralel olarak da vitrinlerdeki yerini alamamıştır. Eğer ucuz olarak Lenovo Vibe X2 modelini satın almak istiyorsanız beyaz olanı tercih etmeniz gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Senin Yorumun Nedir?